Aansprekend assortiment

Cooiman is dé leverancier voor groente en fruit aan horeca. Dankzij uitstekende contacten die wij onderhouden met leveranciers in binnen- en buitenland, beschikken wij over een breed en aansprekend assortiment. Ook verfijnen wij voortdurend ons productenaanbod en aan flexibiliteit en maatwerk hechten wij veel waarde.

seizoensgericht

Wij begrijpen dat actuele en seizoensgebonden prijzen van groot belang zijn voor het rendement van een bedrijf. Voor veel producten maken wij seizoensafspraken. Zowel fruit als groente kan naar keuze per stuk, per kilo, per kist of doos worden geleverd.

Dagelijks vers

Het succes in een horecakeuken wordt grotendeels bepaald door de kwaliteit van de ingrediënten. Groente en fruit van Cooiman is dagelijks supervers en dankzij korte lijnen in de communicatie met telers en een goede staat van dienst van de leveranciers is topkwaliteit gegarandeerd.

Wij denken graag mee

Wij spelen in op trends maar luisteren vooral en denken graag mee over de samenstelling van de menukaart. Voor advies of speciale wensen staat Rik Cooiman zijn klanten graag te woord.

Optimaal gecertificeerd

Het productie- en verwerkingsproces en onze ruimte voldoen aan de HACCP normen. Dit wil zeggen dat de voedselveiligheid en hygiëne zeer strikt wordt gecontroleerd en geëvalueerd.

Dagvers vervoerd

Wij vervoeren onze producten dagvers, goed gekoeld en schoon verpakt. Bestellingen worden afgeleverd in dagelijks gereinigde kratten met kratzakken.

Wil je ook bij ons bestellen?